0

Sonnentor – Hořčice žlutá bio, semínka 120g

50 

Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání; do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější. Žlutá a černá hořčičná semínka jsou v jihoindické kuchyni obzvláště důležitá a před použitím do Ghee (přepuštěné máslo) se praží; čímž dostane ostrá chuť ořechový nádech. Opražená…

Možnosti doručení

6 skladem

Pro objednávky nad 3000 Kč

Kde vám poradíme s výběrem

Ihned k odeslání a zítra u Vás

A tisíce spokojených zákazníků

Popis

Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání; do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější. Žlutá a černá hořčičná semínka jsou v jihoindické kuchyni obzvláště důležitá a před použitím do Ghee (přepuštěné máslo) se praží; čímž dostane ostrá chuť ořechový nádech. Opražená semínka skvěle chutnají na rybě nebo zelenině. Kromě toho jsou součástí kari-past a kořenících směsí. Kdo rád experimentuje; může hořčičná semínka také nakličovat a tyto chutné lehce ostré klíčky použít do salátů. Doba namáčení: 15 minut. Doba klíčení: 5-6 dní. Ideální teplota: 18-20 °C; 2 x denně proplachovat. Tip: Dříve než při vaření přidáte ostatní přísady; je vhodné hořčičná semínka orestovat společně s cibulí a česnekem.

0
    Nákupní košík
    Váš košík je prázdnýZpět do obchodu