Jahodové plátky lyofizované

Neohodnoceno

Lyofilizace je proces, při kterém jsou jahody prudce zmraženy a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny.  Navíc je úžasně křupavé! Jahody jsou jedním z největších zdrojů vitamínu C, který podporuje naši imunitu. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo jako účinný antioxidant a pomáhá neutralizovat negativní účinky volných radikálů na naše buňky. Díky nízkému glykemickému indexu a vysokému obsahu vlákniny jahody pomáhají regulovat krevní cukr, jsou tedy vhodné i pro diabetiky.

 

  • Alergeny: produkt neobsahuje žádné alergeny.
  • Složení: jahody 100 %.
  • Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 25 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
  • Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 1400 kJ/330 kcal
Bílkoviny 8 g
Tuky 4 g
Nasycené mastné kyseliny  0,3 g
Sacharidy 53 g
Z toho cukry 53 g
Vláknina 16 g
Sůl 0 g

 

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Možnosti dopravy
7.12.2021 7.12.2021 7.12.2021 7.12.2021 Zvolte variantu
Kód: 2081/100 2081/200 2081/500 2081/50G2 Zvolte variantu
159 Kč / ks 319 Kč / ks 779 Kč / ks 1 559 Kč / ks od 159 Kč / ks
Jahodové plátky lyofizované
Neohodnoceno
2063 1 jahodove platky lyofilizovane diana company
Tip

Lyofilizace je proces, při kterém jsou jahody prudce zmraženy a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny.  Navíc je úžasně křupavé! Jahody jsou jedním z největších zdrojů vitamínu C, který podporuje naši imunitu. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo jako účinný antioxidant a pomáhá neutralizovat negativní účinky volných radikálů na naše buňky. Díky nízkému glykemickému indexu a vysokému obsahu vlákniny jahody pomáhají regulovat krevní cukr, jsou tedy vhodné i pro diabetiky.

 

  • Alergeny: produkt neobsahuje žádné alergeny.
  • Složení: jahody 100 %.
  • Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 25 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
  • Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 1400 kJ/330 kcal
Bílkoviny 8 g
Tuky 4 g
Nasycené mastné kyseliny  0,3 g
Sacharidy 53 g
Z toho cukry 53 g
Vláknina 16 g
Sůl 0 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: