Jahodové plátky lyofizované
Kód: 2081/50G 2081/100 2081/200 2081/500 2081/50G2 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Lyofilizace je proces, při kterém jsou jahody prudce zmraženy a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Navíc je úžasně křupavé! Jahody jsou jedním z největších zdrojů vitamínu C, který podporuje naši imunitu. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo jako účinný antioxidant a pomáhá neutralizovat negativní účinky volných radikálů na naše buňky. Díky nízkému glykemickému indexu a vysokému obsahu vlákniny jahody pomáhají regulovat krevní cukr, jsou tedy vhodné i pro diabetiky.
- Alergeny: produkt neobsahuje žádné alergeny.
- Složení: jahody 100 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 25 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
- Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota | 1400 kJ/330 kcal |
Bílkoviny | 8 g |
Tuky | 4 g |
Nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 53 g |
Z toho cukry | 53 g |
Vláknina | 16 g |
Sůl | 0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.